Коли краще їсти помело?

Найкраще їсти помело до 16.00 дняТак цитруси в принципі краще засвоюються. М'якуш можна додавати в салати або навіть зробити з неї сік, змішавши, скажімо, з апельсином (такий концентрований напій в Азії додають в супи як додатковий соус). Що відбувається з тілом, коли ви їсте помело?Aug 18, 2021

За словами експерта, у помело підвищено вміст кислот. Тому цитрус варто виключити з раціону людям, які страждають на підвищену кислотність, мають проблеми зі слизовими шлунка і 12-палої кишки. Також не варто є помело пацієнтам з гепатитом та нефритом.

Як є фрукт помело Його вживають як у сирому, так і в приготованому вигляді, м'якоть додають до салатів, соусів та десертів. Помело комбінують із фруктами та ягодами, м'ясом, овочами, кисломолочними продуктами (сметаною, йогуртом, кефіром, сиром), крабовим м'ясом та рибою, горіхами, зеленню і навіть шоколадом.

Помело краще їсти після 16:00. Це різновид цитрусових, а вони краще засвоюються організмом у денний час. Як цей фрукт впливає наш організм — більш детально розповідаємо далі.

loading
×