Коли можна їсти малину?

За словами фахівця, найкращий час доби для таких ласощів. перша половина дня, пише "Росбалт". При цьому вживання свіжої малини дуже корисне, тому що у цієї ягоди низький глікемічний комплекс.

Високий вміст органічних кислот робить малину небажаним гостем на столі людей із загостреннями хвороб шлунково-кишкового тракту, гастритом та виразковою хворобою, а також порушеннями обміну речовин, зокрема, які страждають на подагру.

Найкращий час доби для того, щоб поласувати малиною — це перша половина дня», — наголосила фахівець. За словами дієтолога, малини складно переїсти, проте краще орієнтуватися на одну-дві порції по 100-150 г протягом дня. «Малина – це потужний антиоксидант і містить велику кількість макро- та мікроелементів.

Але якщо зовсім без них не життя, то краще поласувати ними на другий сніданок чи полудень. Запашна полуниця, малина та інші літні ягідки містять не тільки велику кількість кислот, які шкідливі голодному шлунку, але й дрібні кісточки, які подразнюють слизову оболонку.

loading
×