Коли наноситься глазур на паски?

Цукрова глазур із желатином: Глазур слід наносити на охолону паску, коли вона здається ще досить рідкою.Apr 12, 2019

– Під час підготовки тесту перед заповненням форм, для обробки тесту на дошці краще використовувати олію замість борошна. Готовий до випічці паска змащують яйцем, збитим із 1 ст. ложкою води, і олією, посипають горішками, великим цукром та сухарями.

Наносити глазур можна будь-якими способами, але робити це слід відразу після її приготування. Перший спосіб – використовуючи кулінарний силіконовий пензлик. Другий спосіб – ставимо паска на грати і обливаємо глазур'ю зверху. Третій спосіб – занурюємо паска в ємність з глазур'ю.

треба це робити відразу після нанесення глазурі, оскільки вона досить швидко застигає. 1) Білок збити до м'яких піків.

loading
×