Коли потрібно перевертати оладки?

10) Перевертати оладки Потрібно тоді, коли їх краї ущільнилися, а на поверхні починають лопати бульбашки повітря. 11) Не притискайте оладки лопаткою! Від цього вони не прожаряться швидше.

Найчастіше причина полягає в тому, що додаються не всі необхідні інгредієнти. Наприклад, важко приготувати пишні оладки, якщо не ввести до рецептури дріжджі. Після приготування дають "відпочити" 20-30 хвилин і приступають до приготування. Також варто пам'ятати, що для настоювання тесту потрібна висока температура.

Як допекти сирі оладки Можна спробувати довести їх до готовності у сковороді, виклавши в розігріте начиння млинці та підсмажити їх з двох боків. Можна згасити їх під щільно закритою кришкою на маленькому вогні, додавши вершкове масло. Але найпростіше довести їх до готовності у духовці.

loading
×