Коли псується м'ясо?

Термін зберігання свіжого м'яса у холодильнику У холодильнику середня температура становить +5°, період зберігання залежить від часу: +5 ° +7 ° – максимум 10 годин; 0 ° +5 °, не більше доби; -4° 0°, 2 доби.

Протухле м'ясо відрізняється зеленуватим відтінком і райдужною плівкою. Це свідчення того, що жири в м'ясі зруйновані бактеріями. Крім того, зіпсоване червоне м'ясо вже інше за структурою — липке на дотик. Біле, що зіпсувалося. м'ясо теж починає видавати неприємний запах.

Зберігання м'яса в холодильнику

  • 5 – 7 градусів не довше 10 годин;
  • від 0 до 5 градусів – до доби;
  • від -4 до 0 градусів – до 3 діб.

Nov 29, 2022

Але як тільки є якась температура, що перевищує абсолютний нуль, м'ясо починає псуватися. Якщо при кімнатній температурі воно псується за два-три дні, то при -12 градусах – за два-три місяці.

loading
×