Коли виймати паску з паперової форми?

Я залишаю паперові форми та знімаю вже перед тим, як розрізати паску. На глазур відразу наносимо присипку в бажаних кількостях і залишаємо паски на 3-5 год., щоб глазур підсохла.

Зазначається, що температура в духовці не повинна перевищувати 200 градусів, інакше папір може підгоріти, а малюнок на ньому зіпсуватися. Оптимальна температура для випікання – 190 градусів. Діставати паски з форм необхідно вже після остигання. Також слід прикрасити верхівку.

Щоб не вийняти з духовки сирий виріб, потрібно встромити в нього одну-дві лучинки або соломинки (перед випічкою). Через годину або трохи більше вийняти скіпку, якщо вона буде абсолютно сухою, і тісто до неї не прилипло, отже, виріб готовий. В іншому випадку його треба залишити в духовці ще на якийсь час.

Їх треба змащувати? Ганна, ні, паперові капсули змащувати не потрібно ні для кексів ні для пасок.

loading
×