Коли закінчувати другу перегонку самогону?

Коли закінчувати повторний перегін Як самогон використовують тіло препарату. Хвостові фракції відбирати не обов'язково, можна їх залишити у кубі, а потім злити. Закінчувати другу перегонку можна після того, як відібрано тіло, або після відбору хвостів (якщо їх планують додавати до наступної партії сировини).Oct 13, 2021

Процес зазвичай закінчують, коли фортеця у вихідний струмені падає нижче 20%. При цьому слід запам'ятати, яку температуру показує термометр, встановлений у кубі. Зазвичай це 98-99 градусів.

Чи можна зупинити перегонку, а потім продовжити? Можна, можливо. Якщо раніше ви вже відібрали голови, після перезапуску процесу перегонки можна, можливо не відбирати їх повторно і відразу починати відбір “тіла”.

Кипіння етилового спирту, а значить, і перетворення парів, що виділяються, на справжній самогон починається, коли температура підніметься до 78°С. І до 85 ° С це в основному і є спирт-сирець, а далі починають закипати і дистилюватися сивушні олії. Гонять самогон, як правило, поки температура не підніметься вище за 92°С.

loading
×