Кому не можна їсти баранячу печінку?

Баранья печень – Частина нутрощів туші барана, придатна для їжі. Це цінний субпродукт, на основі якого готується безліч страв. Популярний на Кавказі, Близькому Сході, Греції. Харчова цінність на 100 р.

З корисних вітамінів у ній містяться компоненти групи В (В1, В2, В12), вітаміни РР, А, а також аскорбінова кислота (вітамін С). Один з унікальних елементів у баранячій печінки – це гепарин. Він бере участь у процесах кровотворення, позитивно впливає на фракції крові при зараженнях та структурних захворюваннях.

Без зайвих слів одразу скажемо: з погляду годування тварин – яловича печінка не має відмінностей з печінкою баранячої. Тому бараняча печінка може бути повноцінною заміною яловичої печінки.

loading
×