Куди додавати фунчозу?

Є фунчоза з куркою, фунчоза з овочами, фунчоза з креветками, фунчоза з морепродуктами, фунчоза з м'ясом, фунчоза з м'ясом та овочами, вегетаріанська фунчоза. Рецепт із куркою також готують із овочами — солодким перцем, спаржевою квасолею, зеленню. Є безліч варіантів як готується фунчоза.

Фунчоза вживається в супах та салатах, чудово гармонує з рибою, м'ясом (особливо з курячим) та овочами. Вона відмінно потоваришує з морепродуктами і підійде до страви зі смаженими грибами. Фунчоза ідеально підходить для дієт. Є салат з фунчози, Самостійно приготовлений і без надмірностей, можна нескінченно.

Подається фунчоза як гаряча або холодна страва. Локшину рідко готують як окрему, самостійну страву, тому що вона не має яскраво виражених смаків. Фунчозу люблять називати «скляна локшина», тому що при варінні вона стає прозорою і нагадує скло.

loading
×