Куди додають мексиканську приправу?

Його додають у м'ясні страви, соуси, овочеві супи, маринади та салати.

Смакові добавки до їжі, а також приправи, прянощі, спеції – хімічні речовини, окремі частини біологічних продуктів рослинного походження та їх суміші, призначені для поліпшення смакових та ароматичних якостей продуктів харчування, що готуються, і готових страв.

Мексиканська суміш пряностей – поєднання декількох видів пряних спецій. Найчастіше в такий набір входить мікс білого та ямайського перцю, копченої паприки, шафран, чилі, орегано, коричневий цукор та сіль.

ПРИПРАВА – ширше поняття. У її складі можуть бути і спеції, і прянощі, і ароматизатори, а можуть і не бути. Наприклад, коли ми заливаємо гриби сметаною — сметана вважатиметься приправою. До великого сімейства приправ відносяться всі соуси, кетчупи, сухі суміші прянощів та спецій.

loading
×