Куди додають сухий розмарин?

Пікантна приправа чудово поєднується з м'ясом та рибою, доповнює салати, закуски, супи, соуси, м'ясні фарші, піцу, страви з квасолі та гороху.. Розмарин ідеально ароматизує алкогольні напої – лікери, вино, горілку, пунш, грог та пиво.Jun 16, 2015

У кулінарії розмарин сушений чудово ладнає з маринадами для м'яса та птиці, особливо з бараниною, буде чудовою добавкою до запеченої картоплі та інших овочевих страв (калоризатор).

Дуже важливо, що розмарин не втрачає свій аромат при тривалій тепловій обробці, тому його можна додавати при жарінні, гасінні або запіканні продуктів. Розмарин додають у соуси та супи, а особливо добре він підходить до страв із сиру. Декілька листочків розмарину можна додати до десерту.

Свіжий розмарин Свіже листя найчастіше використовують для приготування м'яса. Особливість полягає в тому, що вони насичені ефірними оліями. Їх додають за кілька хвилин до готовності страви. В іншому випадку воно може гірчити.

loading
×