На чому наполягати самогон?

На чому краще наполягати самогон

  • Кедрові горіхи – можна використовувати шкаралупу або цілісні ядра. …
  • Перегородки волоських горіхів. …
  • Аніс чи полин. …
  • Хрін для м'якого смаку до нього додають лимон, мед, імбир. …
  • Сухофрукти – можна використовувати сушені яблука, курагу, родзинки окремо або придбати готову суміш.

22 червня 2019

На чому наполягати самогонщоб був смачним

  • Цедра цитрусових (мандарин, апельсин, лимон). Якщо для апельсинової браги дуже критично не додавати білу шкірку під кіркою фрукта, то для настоянки підійде будь-який формат. …
  • Квітки жасмину. …
  • Шафран. …
  • Гвоздики. …
  • Кориця. …
  • Мускатний горіх. …
  • Кмин.

Міцний напій з приємним запахом можна отримати за допомогою додавання в самогон перцю, мускатного горіха, кориці або інших прянощів з високим вмістом глюкозидів та ефірних олій.

loading
×