На якій олії смажать попкорн у кінотеатрі?

У кінотеатрах для покриття попкорну використовують рослинна олія з ароматом вершкового масла, В якому вміст води нижче, ніж у натуральному вершковому маслі, і попкорн виходить більш хрустким. У якісного паливного масла такий самий ефект.

У Росії у наші дні придбати перед переглядом нового фільму попкорн – така сама традиція, як і в усьому світі. Зараз кольорові чи білі повітряні кульки готують на кокосовому олії, додають карамель та інші ароматизатори.

олії кокосова Серед усіх видів рослинної олії кокосове вважається найбільш підходящим для приготування попкорну. До його основних переваг відносяться високий вміст вітамінів та ненасичених жирних кислот, тривалий термін зберігання та відсутність гіркоти в готовому продукті.

Викладаємо на розігріту сковороду з олією кукурудзу, ставимо на середній вогонь і накриваємо досить важкою кришкою. Поки зерна «вибухають», кілька разів струшуємо сковорідку. Коли звуків кукурудзи, що лопається, не чути протягом 20 секунд, знімаємо попкорн з вогню.

loading
×