На якому маслі краще смажити у фритюрі?

Однозначно рафінований. У нерафінованих оліях домішки при нагріванні перетворюються на канцерогенні речовини. Зазвичай ресторани вибирають пальмову, соняшникову або оливкову олію для смаження, з них найкраще – оливкове, але й найдорожче.Apr 9, 2019

Тут відповідь буде однозначною: рослинна, рафінована, без запаху. Підійдуть арахісова, кукурудзяна, бавовняна, соєва, пальмова, соняшникова олії. Крім того, можна використовувати яловиче ниркове (нутряне) сало, баранячий або палений свинячий жир.

Зазвичай для фритюра використовують соняшникова або оливкова олія.

Для фритюра годиться майже будь-яка прозора рафінована рослинна олія, що не піниться при нагріванні і не має запаху.

loading
×