На якому режимі готувати піцу у духовці?

Піцу з сухою начинкою достатньо випікати в духовці за 200 градусів 15 хвилин, за умови, що тісто тонке. Піца на традиційному тесті випікатиметься 20-30 хвилин. Виробу із соковитою начинкою потрібно більше часу на приготування, оскільки має випаруватись зайва рідина.

У меню приладу є спеціальний режим «Піца», що передбачає одночасну роботу вентилятора, кільцевого нагрівача та нижнього нагрівального елемента. Нагріте повітря від кільцевого нагрівача та нижнього ТЕНу розподіляється по всьому об'єму камери за допомогою конвектора.

Тому оптимальна температура – ​​180 °C. Бездрожжеве тісто. Страву відправляють у духовку, прогріту до 200 ° C, і тримають там 20-30 хвилин. Потім температуру зменшують до 180 ° C і тримають ще 5-10 хвилин, поки краї піци не зарум'яняться.

loading
×