Навіщо до котлет додають сало?

— До того ж м'ясо для котлет не повинно бути пісним, беріть із жирком — тоді котлети будуть соковитішими. Якщо м'ясо пісне – додайте в фарш сало. До речі, про фарш. Кухар вважає, що найкращі котлети виходять із двох або навіть трьох видів м'яса.

Деякі нюанси можуть бути невідомі сучасним господиням, а ось наші бабусі, напевно, знали, скільки і чого потрібно покласти в фарш, щоб котлети вийшли смачними та соковитими. Ідеальні пропорції для смачних котлет – 1 кілограм яловичини, півкілограма свинини та 250 грамів сала.

Замінник сала

  • Укорочення
  • вершкове масло
  • Рослинна олія (ріпакова олія)
  • Оливкова олія
  • Кокосове масло
  • маргарин
  • топлене масло
  • Ялов'ячий жир
loading
×