Навіщо корисні кабачки?

– Вони містять вітаміни В1, В2, В9, А, Е, РР, мікроелементи – залізо, магній, цинк, калій, що робить цей овоч незамінним для пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи, його необхідно вживати для профілактики артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, аритмії.Sep 4, 2022

Вітамін А, який також міститься в кабачках, покращує пружність і тонус, вирівнює колір і бореться з передчасним старінням. А калій, кальцій, залізо та магній необхідні серцю, мозку, м'язам та печінці.

  • Хвороби кабачків
  • Мучниста роса кабачків
  • Антракноз чи мідянка
  • Хибна борошниста роса або пероноспороз
  • Біла гнилизна або склеротініоз
  • Сіра гнилизна
  • Фузаріозне в'янення
  • Аскохітоз

Які сидять на дієті рекомендують кабачки тушкувати, варити, запікати, а найкраще — їсти в сирому вигляді.

loading
×