Навіщо корисно їсти сухарі?

Користь Сухарі є відмінним джерелом клітковини. До того ж вони містять ті ж корисні речовини, що й хліб. Так, із сухарями ми отримуємо вітаміни В, А, РР та Е, а також мінерали: кальцій, магній, залізо, фосфор, натрій, молібден, калій та йод.23 May 2015

Сухарі багаті харчовими волокнами (клітковиною). Вони мають пребіотичний ефект (поживний субстрат для корисної мікрофлори) і посилюють перистальтику кишечника. Вбирають у собі надлишки рідини у просвіті товстого кишечника, що полегшує травлення та нормалізує стілець.

Вони не втрачають необхідних організму речовин, які містять хліб як з пшеничного, так і з житнього борошна. При сушінні користь сухарів не менш ніж хліба, До складу якого входять мікроелементи: калій, магній, кальцій, фосфор, вітаміни груп В, РР, амінокислоти, клітковина.

Сухаріки з білого хліба легко засвоюються, тому вони корисні людям, які мають різні труднощі з травленням, а люди похилого віку, які вживають їх в їжу, позбавляються метеоризму.

loading
×