Навіщо Млин для спецій?

Чим хороші млини для спецій Якщо перемолоти їх перед додаванням до страви, вони віддадуть потужний аромат без залишку і розкриють найтонші смакові нюанси. Інший важливий момент. Гарний млин для помелу солі та перцю допомагає спеціям зберегти ефірні сполуки та органічні кислоти..Aug 3, 2021

До речі, крім солі та перцю в млинах можна молоть корицю та гвоздику, цукор та ваніль і навіть пармезан.

Для зберігання та повсякденного сервірування столу за допомогою солі і перцю відмінно підходять млини. Вони герметичні – вміст не вбиратиме сторонні запахи, тому аромат і смак свіжомелених спецій завжди буде максимально насиченим. Млини для солі та перцю бувають ручні та електричні.

Чим відрізняються млини для солі від млинів для спецій? Різниця в млинах для солі і спецій у тому, що перші мають бути міцнішими: великі кристали солі розмолоти складніше, ніж перець.

loading
×