Навіщо можна використовувати карамель?

Якщо цукор пригорить, карамель набуде гіркуватого смаку. Тому не відходьте від плити, т. до.Варіанти використання:

  • Начинка для капкейків
  • Начинка в торт
  • Їсти ложкою! Найпростіший варіант:)
  • Добавка до кави
  • Начинка в макаронс
  • Добавка до мусових тортів/чизкейок, млинців, вафлів

28-Feb-2019

Яскрава, вершкова карамель та обсмажені горіхи – це вічна класика. Арахіс, кешью, пекан, волоський горіх і фундук відмінно гармонують із карамельним соусом. Багато хто любить пралине, але, за своєю суттю, це і є карамелізовані горіхи, перемелені в пасту.

Яблучний штрудель, политий карамельним соусом, карамелізовані груші, персиковий пиріг з карамельною скоринкою – ось найпопулярніші поєднання. Яскрава, вершкова карамель та обсмажені горіхи – це вічна класика. Арахіс, кешью, пекан, волоський горіх і фундук відмінно гармонують із карамельним соусом.

loading
×