Навіщо ніж із маленькими зубчиками?

Ріжуча кромка з дрібними зубцями серрейтора легко розрізає жорстку шкірку і чисто нарізає овочі на тонкі шматочки або оптимальні для вживання скибочки. Цей ніж чудово впорається з нарізкою баклажанів, стручкових, фруктів з жорсткою шкіркою, таких як сливи, персики або нектарин.

Їхнє призначення – нанесення рваних ран. Звичайне їхнє розташування – обух клинка, хоча зустрічаються і зразки, в яких вся ріжуча кромка ножа є рядом таких зубів.

Ножі із зубчастою кромкою застосовуються для різання м'яких продуктів усередині, але з жорсткою скоринкою, наприклад, хліба. При використанні ножа із зубчастою кромкою спочатку розпилюють скоринку, а решту ріжуть так само, як звичайним ножемУ цьому випадку хліб не деформується.

loading
×