Навіщо ніж із роздвоєним кінцем?

Лезо ножа досягає 13 см і найчастіше на ньому присутні дірки для того, щоб сир не прилипав до леза. Загнутий та роздвоєний кінчик зроблений для того, щоб було легко і просто нарізати скибочки, просто прикладіть середину леза до шматка сиру, а кінчик на обробну дошку та вуалю, скибочку відтятий.

Рівна ріжуча кромка цього ножа середнього розміру дозволяє нарізати порційне м'ясо (стейк, медальйони) на зручні шматочки легко та акуратно.

Ножі із зубчастою кромкою застосовуються для різання м'яких продуктів усередині, але з жорсткою скоринкою, наприклад, хліба. При використанні ножа із зубчастою кромкою спочатку розпилюють скоринку, а решту ріжуть так само, як звичайним ножем, у цьому випадку хліб не деформується.

loading
×