Навіщо оцет у фунчозу?

У фунчозі дуже важлива заправка: рисовий оцет додає легку кислинкуа соєвий соус забарвлює локшину в апетитний коричневий колір. Фунчоза – корисна альтернатива класичній пасті, оскільки не містить глютену. 1Філе нарізати довгими скибочками.Apr 5, 2011

Змішати всі складові соусу. Тут можна, можливо пограти зі смаком, додати або прибрати спеції, зменшити чи збільшити кількість оцту та олії.

Оцет (яблучний 6%) – 1 ст. л. Сік лимонний – 1 ст. л.

4. З чого роблять фунчозу? Локшину роблять з крохмалю бобів, наприклад з мунга, рідше з крохмалю картоплі, ямсу та інших. Зараз все більше і більше виробників стали виготовляти локшину з кукурудзяного крохмалю, але річ у тому, що крохмаль з кукурудзи не дає фунчозе такого смаку, як боби.

loading
×