Навіщо підходить занурювальний блендер?

Якщо говорити про завдання, стаціонарний блендер найчастіше купують для приготування смузі, коктейлів, соусів та супів-пюре фіксованого обсягу. Занурювальний теж використовують для супів-пюре, але більше – як міксера (для збивання тіста або крему), А ось лід колоти їм не так зручно (хоча можна).

Занурювальний блендер, також ручний блендер – кухонний подрібнювач, який використовується для змішування інгредієнтів або пюре в контейнері, в якому вони готуються.

Блендер в першу чергу призначений для подрібнення інгредієнтів, а міксер – для збивання та замішування тіста. Навіть занурювальний блендер, обладнаний насадкою-віночком, не зможе повноцінно замінити міксер, оскільки при тривалій роботі перегріватиметься.

Як і у випадку з ручними девайсами, не рекомендується завантажувати в чашу стаціонарного блендера гарячі продукти. Як мінімум, вона швидко втратить первісний прозорий вигляд і може пожовтіти.

loading
×