Навіщо потрібен гриль саламандра?

Грилі Salamander відносяться до категорії безконтактних та мають верхній нагрівальний елемент. Вони застосовуються для приготування або розігріву таких страв, як м'ясні або рибні стейки, шахраї, бутерброди та інші закуски. За рахунок безконтактної роботи вироби виходять із легкою скоринкою.

Грилі-саламандра ідеальні для запікання. З їх допомогою можна приготувати жульєн та картопляну запіканку, запекти овочі або м'ясо з сиром, а також просто зробити бутерброд під сирною "шапкою". Всі страви придбають апетитну, рум'яну скоринку.

Пристрій, який використовується на завершальному етапі обробки страв для надання продуктам хрусткої скоринки та особливого смаку. Таке обсмажування використовується для приготування шаурми, фахітасу та інших страв як мексиканської, так і італійської. кухні. Саламандр гриль оснащений кожухом прямокутної чи квадратної форми.

loading
×