Навіщо потрібен марципан?

марципан популярний і в чистому вигляді з нього роблять печиво, хлібці, кекси; популярні та марципанові начинки – для тортів, пирогів; вкрай незвичайний напій – марципановий лікер.

У нього дуже приємний та ніжний смак. 70%-ний вибирають цінителі легкої гіркуватості. Чим більша концентрація дорогий мигдального борошна, тим, природно, вище та ціна марципана.

Склад: білки – 6,8г, жири – 21,2г та вуглеводи -65,3г. Мигдаль передає марципану велика кількість вітаміну Е, який стимулює організм та є потужним антиоксидантом. Саме антиоксиданти захищають клітини організму від зовнішніх несприятливих факторів.

Марципан – кондитерська дивина з спокусливим горіховим ароматом, приготоване на основі мигдального борошна та цукрового сиропу.

loading
×