Навіщо потрібен розпушувач у Шарлотці?

Цей пиріг завжди "любив" багато яблук. У представленому рецепті доданий розпушувач, саме він робить шарлотку більш ніжною та повітряною.Muh. 3, 1439 AH

Розпушувач потрібно додати у випадку, коли у вас панічна атака під назвою «бісквіт опаде» або якщо ви робите дуже високий бісквіт. Для впевнених у собі кулінарів додавання розпушувача не обов'язково. Ваніль приємно доповнить майже будь-яку випічку, вона класна.

Неможливо зробити пишну та повітряну випічку без розпушувача, і якщо у тесті не міститься цей важливий інгредієнт, пиріг чи кекс буде схожий на плоский важкий коржик.

Сода + оцет Як замінити: 1 чайна ложка розпушувача = ½ чайної ложки соди + ¼ чайної ложки столового оцту. Куди додавати: соду – до сухих інгредієнтів, оцет – до рідких або гашених соду – У готове тісто.

loading
×