Навіщо потрібен рукав для запікання?

Герметичність – рукав, на відміну від фольги, дозволяє досягти майже повної ізоляції та готувати продукти у власному соку. Тому м'ясо, риба або птиця всередині готуються швидше, пропікаються рівномірно і набувають особливого аромату. Крім того, за бажанням ви можете використовувати маринади, вино, приправи і т.п.

Рекомендації щодо запікання в рукаві

  1. Для початку з рулону потрібно відмотати потрібну кількість плівки, залишивши в запасі з кожної зі сторін по 8-10 см, що потрібно для захоплення країв кліпсами.
  2. Після того, як продукт міститься в рукав, кінці затискають кліпсою і кладуть на лист, відправляючи в заздалегідь прогріту духовку.

Зверніть увагу, що продукти в рукаві запікаються набагато швидше ніж без нього. Наступне диво пристосування – це фольга для запікання. На відміну від рукава для запікання, перед використанням фольгу слід змастити олією, інакше продукт прилипне. Також не рекомендується використовувати рідкі маринади.

Поради щодо приготування в рукаві Якщо необхідно, рукав можна проколоти в кількох місцях зубочисткою, щоб у процесі приготування він не надувся. Потім підготовлену страву поміщають у розігріту духову шафу. Час приготування залежить від того, якого розміру буде м'ясо, що готується, птиця, риба або овочі.

loading
×