Навіщо потрібні цукати?

Використовуються як доповнення до десертів: желе, морозива, сиркової маси; Додаються в каші, мюслі та енергетичні батончики; Подаються як самостійна страва до кави чи чаю. Цукати поєднується зі смородиною, родзинками, вишнею та лісовими горіхами.

Цукати – продукт, який отримується шляхом варення ягід або фруктів у сиропі з цукру. Такі ласощі вживають самостійно, додають у випічку, використовують для прикраси десертів – наприклад, тістечок, тортів чи печива.

Цукати поділяються на: фруктові (з абрикосів, аличі, айви, апельсинів, вишні, груш, зелених волоських горіхів, персиків, інжиру, сливи, чорноплідної горобини, мандаринів, черешні, яблук); овочеві (з томатів, кабачків, динних кірок, моркви, буряків, гарбуза).

Користь цукатів: Вітаміни, мікро- та макроелементи у складі. Цукати містять фосфор, магній, залізо, натрій, вітаміни С, В, А, калій, кальцій, рибофлавін, тіамін. Вони дбають про здоров'я організму, зміцнюють імунітет, покращують працездатність.

loading
×