Навіщо потрібні паростки пшениці?

Сік паростків пшениці відрізняється сильними лужними властивостями та високим вмістом поживних речовин, що робить його ідеальним інструментом для проведення детоксикації організму. Сік допомагає відновити лужність крові, що дуже важливе для процесу детоксикації. Крім того, він захищає печінку.

Лікарі та дієтологи в один голос заявляють, що вживати зерна пророщеною пшениці можна у профілактичних та лікувальних цілях при таких недугах як: порушений обмін речовин, ослаблений імунітет, при ламких нігтях і слабкому волоссі, при порушеннях зору, при запорах, діареї та здутті живота.

Зерна пшениці – це хороше джерело вітамінів та корисних речовин. У ній містяться кальцій, калій, хром, мідь, кремній, селен, цинк, залізо, йод, вітаміни В5, Е, С, D, Р, фолієва кислота.

loading
×