Навіщо потрібно промивати макарони?

Промивання потрібне для того, щоб змити надлишок крохмалю. Зазвичай паста виділяє багато крохмалю і злипається, якщо її виготовлення використовувалася пшениця низької якості. А паста Barilla готується із високоякісної пшениці твердих сортів.

Італійці стверджують, що разом із водою вимиваються абсолютно всі корисні властивості макарон, а також їх неповторний смак. Тому не варто опускати готові макарони під струмінь холодної води. Інша ж річ, замочити їх у холодній воді перед варінням.

Завдяки твердим сортам пшениці макарони MAKFA не злипаються, тому їх не потрібно промивати водою. Просто додайте соус або олію та подавайте на стіл.

Вимкнувши газ, потрібно швидко злити воду з каструлі в друшляк і добре протрусити макарони, зціджуючи рідину. *Нюанс: хоч виробники макарон найчастіше пишуть на упаковці, що промивати їх після приготування не потрібно, то краще все ж таки це зробити.

loading
×