Навіщо пробки у вині?

Головною перевагою натуральної пробки є те, що вона щільно закупорює вино, але водночас дозволяє йому дихати. Втім, пориста структура пробки також є її проблемою. Близько 5% всіх вин під пробкою схильні до так званої «пробкової хвороби».Apr 23, 2018

Тому пробка має забезпечити вину не просто доступ кисню, а правильний режим дихання. Для вин без потенціалу, повторимося, кисень можна зовсім перекрити, і найчастіше вони від цього лише виграють.

Їх можна здати до «Збіратора» для передачі декораторам, а також майстрам через «Крафтшерінг». Ще кіркові пробки можна продати або віддати на «Авіто» та «Юлі».

Наприклад, кришка гарантує стійкість до атмосферних змін, у той час як пробкою можуть бути свої нюанси: взаємодія з нею впливає на смак напою, також нерідко з натуральними пробками трапляються "хвороби". Так що з кришкою, що закручується, виключено багато ризиків, пов'язаних зі свіжістю і чистотою. вина.

loading
×