Навіщо шпик в Ірп?

Шпик використовується в кулінарії для шпигування м'яса, додавання до м'ясних рубаних виробів, ковбасних виробів, тушкованої капусти, для заправки деяких супів і для безпосереднього вживання в їжу. Завдяки високій калорійності шпик підвищує поживну цінність ковбасного виробу.

Найкращий спосіб вживання із запропонованих: як добавка до котлових страв. У каші з котла часто відсутня тушонка і навіть сіль, тому тут солоний шпик може допомогти. Зварити щось зі шпиком також можна спробувати. Як альтернатива холодцю — салат із зелені.

Солоний свинячий шпик М'ясний шпик є шаром підшкірного свинячого сала, яке солять або коптять, тому до складу шпику входять лише сіль, сало та спеції — наприклад, часник, лавровий лист, чорний перець та паприка. Існують різні види шпику – Залежно від частини туші, з якої беруть сало.

loading
×