Навіщо сирний сир Хохланд?

Сир Hochland сирний вершковий 60% у кулінарії Завдяки ніжній консистенції сир можна застосовувати як живильне намазування на хлібці або тости, а також як складову вершкового просочення тортів, кремів для прикрашання капкейків та інших десертів (Calorizator).

Ніжний сирний сир Hochland – це користь натурального сиру та свіжість молодого сиру. Завдяки м'якій консистенції він відмінно намазується на хліб та ідеально підходить як для приготування бутербродів, так і для використання в кулінарії.

Сир з натуральним вершковим смаком універсальний у застосуванні, за що його люблять кулінари. Він дуже м'який, пластичний, тому використовувати його для приготування бутербродів, а також начинок для тарталеток, рулетиків та канапе – суцільне задоволення! Сир хороший також у складі десертів та випічки.

Для приготовлення крему нам потрібні саме сирні вершкові сири. Плавлені тут не підійдуть. Найпопулярнішими серед них є Філадельфія, Маскарпоне, Альметте та у нашому регіоні польський вершковий сир Лачати. З усіх цих сирів виходить чудовий крем – Чиз.

loading
×