Навіщо в дріжджове тісто додають крохмаль?

Крохмаль надає будь-якому тесту додаткову пористість та еластичність, випічка з нього виходить легкою та повітряною.. Головне умови приготування дріжджового тіста – всі продукти, що використовуються для нього, повинні бути теплими або кімнатної температури, підніматися тісто ставте в тепле місце.

ПШЕНІЧНИЙ крохмаль додають у тісто для посилення якостей борошна. Завдяки його використанню пироги, кекси та бісквіти стають більш об'ємними, м'якими, «зернистими», покращуються їх смакові властивості та структура.

Жири, розм'якшені до густини сметани, зазвичай додають наприкінці замішування. тіста або при його обминанні. Це покращує бродіння тіста. 16. Готові пироги будуть більш ніжними та розсипчастими, якщо в тісто класти лише жовтки.

Ваші пироги та пиріжки завжди будуть найніжнішими, повітряними та пишними, якщо додати до тіста крохмаль, розведений водою. Крохмаль у тесті – це гарантія, що ваші пироги та булочки залишаться свіжими навіть наступного дня і довго не черствітимуть.

loading
×