Навіщо використовуються резервуари?

Резервуари та резервуарне обладнання у харчовій промисловості У даній галузі ємності використовуються для зберігання молока, води та інших рідин. Крім того, вони необхідні для здійснення переробки молочних продуктів, виробництва м'ясних, рибних та хлібних виробів.

Вони призначені для зберігання нафти, нафтопродуктів, (нафтові та паливні резервуари) технічної, пожежної (пожежні, протипожежні резервуари) та питної води, нафтовмісних вод, продуктів хімічної промисловості.

Резервуар для зберігання – це металева ємність або бак для розміщення у ньому різних речовин: рідких, твердих, газоподібних. Резервуари зберігання використовують для зберігання всіх цих речовин від дії навколишнього середовища, таких як вітер, дощ, мінусова температура і так далі.

Резервуар — це стаціонарна або пересувна судина, що використовується для зберігання нафти чи нафтопродуктів. Резервуари розрізняються між собою за формою, матеріалами, типами розміщення та іншими характеристиками. І, звичайно, за обсягом. Залежно від завдання обсяг може змінюватись від 5000 куб.

loading
×