Що буде, якщо кожен день їсти зелену цибулю?

За деякими даними, свіжа зелень цибулі сприяє профілактиці простудних захворювань, посилює виділення травних соків та покращує процес травлення. Високий рівень вмісту цинку в зеленій цибулі покращує стан волосся та нігтів, а також роботу імунної системи.

Регулярне вживання цибулі може підтримати здоров'я серця, оскільки цей овоч багатий на антиоксиданти. У червоній цибулі також є антоціани. За даними дослідження, у тих, хто вживав продукти, багаті на антоціани, ймовірність серцевого нападу була на 32% нижче, ніж у тих, хто їх не їв.

В склад цибулі входить вітамін С та поліненасичені жирні кислоти Омега-3. Ці речовини захищають нас від злипання тромбоцитів, що служить у ролі відмінної профілактики тромбоутворення. А завдяки аденозину та кварцетину процес розчинення кров'яних тілець значно прискорюється.

Цибуля зелена містить клітковину, що покращує травлення та перистальтику кишечника. Фітонциди, якими багаті пір'я цибулі, мають знезаражувальні та протибактеріальні властивості, тому Зелена цибуля можна використовувати як профілактичний засіб у сезон простудних захворювань.

loading
×