Що буде, якщо не замочувати желатин?
Желатин попередньо потрібно замочити у холодній воді. Причому, чим вона холодніша, тим менша ймовірність, що почнеться руйнація протеїну в желатин, і ви втратите частину його сили. Найбезпечніше використовувати крижану воду або воду з кубиками льоду. Листовий желатин замочується у будь-якій кількості води.
Основні фактори роботи з желатином тропічні фрукти (ананас, папайя, маракуйя), а також диня, імбир, ківі та фініки містять ензими, які можуть зруйнувати желатин. Ці фрукти повинні бути нагріті до 85°C, щоб зруйнувати ензими для використання желатину.
Неправильна температура Ця помилка пов'язана з підігріванням замоченого желатину та з температурою води для замочування. Так щоб желатин не почав віддавати свої желюючі властивості раніше часу, для його замочування рекомендується використовувати холодну кип'ячену воду.не теплу).