Що буде, якщо пити тільки кип'ячену воду?

постійне вживання кип'яченої води призводить до виведення з організму цінних мінералів та солей; при повторному кип'ятінні у воді збільшується концентрація небезпечних солей, що погіршують роботу життєво важливих органів та систем.

Багаторічний досвід людства показав, що кип'ячена вода: Здатна захищати організм від найпростіших хвороботворних бактерій. Одноразова термічна обробка води допомагає покращити смак їжі, нормалізувати травлення та випорожнення. Стабілізує жорсткість води – робить її м'якшою.

Сиру або кип'ячену? Корисніше для організму пити сиру водуоскільки вона містить важливі мікроелементи: магній, кальцій, натрій та ін. Після кип'ятіння ці компоненти осідають на нагрівальних елементах, і вода втрачає корисні властивості.

Скільки разів можна кип'ятити воду? Таким чином, двічі кип'ятити можна тільки добре очищену воду. Водопровідна вода взагалі не рекомендована для пиття та приготування їжі, при її повторному кип'ятінні в ній можуть утворюватися отруйні речовини, що негативно позначаються на здоров'ї.

loading
×