Що буде, якщо в млинці покласти багато яєць?

Не менше значення для млинців мають яйця: чим їх більше, тим еластичнішим буде тісто, а часу на випікання знадобиться менше. Без яєць приготувати млинці не вийде. Зазвичай у ресторанах, де потрібно смажити велику кількість млинців, додають яєць більше, ніж у домашніх умовах.

Якщо збільшити число яєць, то тісто вийде рідким – майже на 75% яйця складаються із води. Якщо покласти в тісто менше яєць, чим це потрібно за рецептом, воно вийде сухим, твердим і таким, що розсипається.

Ідеальна кількість – два яйця на кожні 500 грамів молока. Саме таке співвідношення забезпечує приготування максимально ніжних. млинців.

рослинної олії плюс трохи олії додати на сковороду при жарінні. Якщо млинці рвуться, отже треба тісто трохи загуснути – невеликими порціями, без фанатизму – борошном, що просіяє, або більше прогріти сковороду. Якщо млинець на сковороді рветься, не тримає форму і непоказно рум'яниться, значить – мало цукру та яєць.

loading
×