Що буде, якщо з'їсти свіжий хліб?

Тому, коли ви з'їдаєте шматочок свіжого хліба, у кишечнику починається процес бродіння. Хлібний крохмаль розпадається на спирт та вуглекислий газ, активізуються шкідливі мікроби. Подібні процеси всередині кишечника можуть викликати почуття дискомфорту, здуття живота та болі.Jun 22, 2016

Чому не радять їсти свіжий хліб Пояснюється це тим, що дріжджі, що містяться у свіжому хлібі, все ще активні і можуть викликати бродіння, пригнічувати нашу мікрофлору, викликаючи перераховані вище симптоми.

Справді, регулярне споживання білого хліба підвищує ризик розвитку цукрового діабету та ожиріння. Але це стосується людей, які ведуть малоактивний спосіб життя. Справа в тому що білий хліб має дуже високий глікемічним індексом – тобто при його вживанні цукор в крові різко підвищується.

Хліб – Це джерело вуглеводів, харчових волокон, вітамінів, у тому числі вітамінів групи B, мікро-і макроелементів, таких як магній, селен, залізо. У збалансованому раціоні вуглеводи мають становити 50%. Здорова людина може сміливо вживати 1–3 скибочки хліба на день це близько 100 грамів.

loading
×