Що буде якщо змішати горілку та парацетамол?

Парацетамол У поєднанні з алкоголем утворює токсичні речовини, небезпечні для печінки.. До речі, парацетамол входить до складу багатьох протизастудних засобів.

Парацетамол та інші жарознижувальні знеболювальні небезпечні у поєднанні з алкогольними напоями через те, що йде токсична дія на печінку. Алкоголь блокує дію цих ліків. В результаті вони накопичуються у печінці. А надмірна кількість парацетамолу може зруйнувати печінку.

Транквілізатори та снодійні Транквілізатори (анксіолітики) та алкогольпоєднання вкрай невдале та небезпечне. І етанол, і препарати із групи бензодіазепінів (бромдигідрохлорфенілбензодіазепін, діазепам, оксазепам, медазепам) – до них відноситься, наприклад, знаменитий феназепам – пригнічують діяльність ЦНС.

Не можна заважати винні спирти (вино, шампанське, коньяк) із зерновими (пиво, віскі, джин, горілка). Також не можна змішувати білі та червоні вина. Їжте! Просте, але дієве правило: не пийте натщесерце, інакше біль у шлунку та сильне сп'яніння, а значить і безконтрольний стан, гарантовані.

loading
×