Що дають на фуршет?

Оформлення столу на фуршеті У меню включають різноманітні канапе, міні-рулети, бутерброди, крекери з паштетом, ікорні хлібці, м'ясні, овочеві та сирні тарілки, жульєн, мариновані корнішони, консервовані гриби, соуси, фрукти. Солодощі теж присутні -зефір, мармелад, еклери, міні-капкейки, тістечка.

Що ще подають на фуршетах…Перерахуємо найбільш популярні варіанти легких закусок на шпажках, які часто входять до меню фуршетів.

  • Креветки та сир.
  • Огірок та крабові палички.
  • Сир та оливки.
  • Яблуко та лосось.
  • Бекон та цукіні.
  • Шинка, помідори та сир.
  • Асорті з маринованих овочів.
  • Ковбаса та сир.

Фуршет (фр. fourchette – вилка) – спільний прийом їжі, коли запрошені їдять стоячи, вільно вибираючи страви та напої, обслуговуючи себе самостійно та використовуючи як столовий прилад переважно вилку. Стільців та столів із строго розписаними місцями не передбачається.

Основу будь-якого фуршету складають холодні закуски, коктейлі, чай, каву та алкоголь. Для зручності страви поділені на порції, гості користуються вилками або шпажками. Популярний спосіб подачі – маленькі бутерброди (канапе), брускетти, млинці, нарізки сирів чи м'яса, роли, тарталетки із салатом.

loading
×