Що їдять із мартіні Б'янко?

Мартіні Б'янко – неміцний напій, закушувати його не обов'язково. Наголосити смак допомагають солоні горіхи, мигдаль, крекери, оливки та твердий сир. При подачі в барах і ресторанах келих з коктейлем Б'янко або чистим мартіні прикрашають часточкою лимона, шматочком цибулі або оливкою – їх можна вживати як закуску.

Мартіні Асті та Б'янко прийнято закушувати сиром, оливками, виноградом та часточками лимона. З мартіні Россо ідеально поєднуються фрукти та ягоди. Мартіні Розато доповнюють закусками із сиру та шинки.

Хорошою закускою будуть маслини, оливки, тверді сорти сиру, крекери та солоні горіхи. Ці продукти посилюють апетит і впливають сприйняття смаку. Мартіні з оливками взагалі вважається класикою. Оливками закушують як чистий вермут, а й коктейлі з його основі.

Мартіні Б'янко подають з легкими солоними закусками та фруктами. Класикою вважаються тверді сорти сиру та солоні крекери. Найбільш ситний варіант – бутерброди з білим хлібом, сиром та шинкою. З фруктів краще вибрати апельсини, ананаси, ківі, полуницю.

loading
×