Що їдять під наливку?

А міцні ягідні настоянки відмінно поєднуються із гарячими стравами з м'яса. 🔅Терпкі трав'яні настоянки подаються, навпаки, під холодне м'ясо та холодні закуски. 🔅Гіркі та свіжі за смаком настоянки, Як наша мандаринова з перцем або цитрусова, відмінно доповнюються жирним домашнім птахом, кроликом, дичиною.

Як це пити П'ють напій маленькими ковтками з чарок, насолоджуючись фруктово-ягідним ароматом. Часто наливку подають у гарних глечиках до кави чи чаю, але не змішують. Солодкі ягідні наливки приємно гармонують із десертами, фруктами, шоколадом.

Закушують по-серйозному (але без особливих різких приправ): тушкованою яловичиною, вареною картоплею зі сметаною, солоними грибочками.

loading
×