Що є у текілі?

Текіла (ісп. Tequila) – міцний алкогольний напій, отриманий шляхом дистиляції ферментованого соку блакитної агави (лат. Agáve tequilána, ісп. Agave azul) строго на території 5 штатів Мексики: Халіско, Гуанахуато, Мічоакан, Наяріт і Тамауліпас.

Прискорює ріст та розвиток корисних мікроорганізмів, що покращують роботу кишківника. Лікувальні властивості текіли можуть проявлятися як від прийому внутрь. Доведено ефективність розтирання та компресів при боротьбі з малою рухливістю суглобів, при подагрі, ревматизмі, артриті та радикуліті.

У прозорої текіли освіжаючий, трохи солодкуватий смак. На фініші яскраві ноти агави та легкі півтони цитрусових. Напій найчастіше використовують для приготування коктейлів.

loading
×