Що італійці подають на аперитив?

Найчастіше аперитив – це алкогольний коктейль на основі гіркого лікеру або вермуту, або обох, як у Negroni. Також дуже популярний Aperol Spritz – це Aperol, Prosecco і трохи сельтерської води.29-May-2020

4. Закуски для аперитиву Аперитиви зазвичай супроводжуються stuzzichini (аналог іспанських тапас) – легкими, як правило, не солодкими закусками: це можуть бути оливки, міні-брускетти, чіпси, горішки, хлібні палички гриссіні і т.д.

В якості аперитивів використовують алкогольні напої, безалкогольні напої, соки. Серед популярних аперитивів вермут, херес, кампарі, ракія, бехеровка, узо, пастис, амонтільядо, коктейль кір. Також аперитивом може виступати міцний алкогольний напій, горілка, віскі, ром, джин.

ЗАКУСКИ ДО АПЕРИТИВУ Тому найрозумніше буде подавати щось легке, найчастіше вистачає крекерів та оливок. До аперитиву також відмінно підійдуть закуски з пармською шинкою. Крім цього, список можна трохи урізноманітнити такими нескладними закусками.

loading
×