19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Що корисного в качиній печінці?
Качина печінка містить залізо, калій, марганець, цинк, вітаміни А та групи В. Печінка підтримує сили організму в стресових ситуаціях, при недокрів'ї та фізичних навантаженнях. Через високу жирність продукт їдять у помірних кількостях.
Харчова цінність та хімічний склад "Печень качина".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Вітамін В1, тіамін | 0.562 мг | 27.6% |
Вітамін В2, рибофлавін | 0.892 мг | 36.5% |
Вітамін В5, пантотенова | 6.184 мг | 91% |
Вітамін В6, піридоксин | 0.76 мг | 27.9% |
Оскільки качина печінка – Дуже делікатний і ніжний продукт, у свіжому вигляді вона не зможе довго зберегтися – її слід як можна скоріше вжити.
Також бачимо терміни виготовлення та зберігання. Печінка качки небагато відрізняється від курячою, має качиний присмак і навіть запах у неї при готуванні не "печінковий", а більше качиний. Нам (навіть чоловікові) печінка сподобалася. Ніжна, ніякої гіркоти (на жодній не бачила присутності жовчі).