Що корисного в качиній печінці?

Качина печінка містить залізо, калій, марганець, цинк, вітаміни А та групи В. Печінка підтримує сили організму в стресових ситуаціях, при недокрів'ї та фізичних навантаженнях. Через високу жирність продукт їдять у помірних кількостях.

Харчова цінність та хімічний склад "Печень качина".

НутрієнтКількість% від норми 100 ккал
Вітамін В1, тіамін0.562 мг27.6%
Вітамін В2, рибофлавін0.892 мг36.5%
Вітамін В5, пантотенова6.184 мг91%
Вітамін В6, піридоксин0.76 мг27.9%

Оскільки качина печінка – Дуже делікатний і ніжний продукт, у свіжому вигляді вона не зможе довго зберегтися – її слід як можна скоріше вжити.

Також бачимо терміни виготовлення та зберігання. Печінка качки небагато відрізняється від курячою, має качиний присмак і навіть запах у неї при готуванні не "печінковий", а більше качиний. Нам (навіть чоловікові) печінка сподобалася. Ніжна, ніякої гіркоти (на жодній не бачила присутності жовчі).

loading
×