Що краще для мангалу сталь чи метал?

Вибір металу для виготовлення мангалу Якісні та довговічні вироби виготовляються з жароміцної нержавіючої сталі. Вона відрізняється стійкістю до перепадів температури та вологості, механічних впливів і не деформується при нагріванні.

Жарівня мангала виготовляється із сталевих листів. Якщо товщина листа складає менше 2-х мм, значить це похідний мангал, або зовсім одноразовий. Тому жаровня мангала для дачі або заміського будинку має бути виготовлена ​​зі сталі мінімум 2 мм.

Якщо ви любитель монолітних, важких і при цьому довговічних пристроїв, можливо, вам варто купити чавунний мангал. А для тих, хто воліє невелику вагу при достатній міцності у поєднанні з функціональністю та зручністю, мангал з металу буде найкращим вибором.

Адже професійні кухарі знають, що через те, що в мангалі має бути висока температура приготування, найбільш оптимальним матеріалом є нержавіюча сталь. Такі мангали практичні при використанні: не бояться вологи, стійки до теплових навантажень, їх легко доглядати, вони довговічні.

loading
×