Що краще шашлик із шиї чи вирізки?

На соковитіший смачний шашлик, звичайно, краще вибирати шию. У процесі приготування жир, що витоплюється, насичує м'ясо і робить його дуже ніжним. Для піснішого краще підійде свиняча вирізка, карбонат або окіст. Перераховані вище способи перевірки підійдуть і для інших видів м'яса, сказав шеф-кухар.Apr 15, 2022

Якщо говорити про свинину, то шийка, найсоковитіша частина, краще всього підійде для шашлику, багаття – для запікання, окіст – на фарш, а лопатка – для гасіння. З яловичиною справа наступна: вирізка підходить для смаження, а ще для тартару та карпаччо, грудинка – для гасіння та варіння, окіст – на фарш.

Свинина, мабуть, – найкращий варіант для шашликуякщо йдеться власне про м'ясо. А найкращий варіант свинини — шийка. Завдяки балансу м'яса та жирових прошарків страва з цих частин вийде соковитішою. Також є ще м'яка частина, що підходить для шашликувирізка.

найкраще м'ясо для шашлику – З невеликими прошарками жиру якщо м'ясо – яловичина, то краще брати лопаткову частина якщо м'ясо – свинина, то вибирайте шийну частина якщо м'ясо – баранина, то вибирайте м'якоть задньої ноги (стегенця) або спинний частини туші

loading
×